Check the settings
Home / LIFESTYLE / DNEVNI HOROSKOP,za SUTRA,za 6.decembar!

DNEVNI HOROSKOP,za SUTRA,za 6.decembar!

OVAN

Ukoliko tražite posao, dan donosi interesantnu priliku koja otvara mogućnost prihvatljivog rešenja. Budite otvoreni za sve predloge, jedna neobična ponuda bi mogla biti veoma važna jer vam dugoročno donosi znatnu korist.

BIK

Maštoviti ste, svestrani i puni ideja. Dobro raspoloženje može, nakratko, pokvariti neobičan telefonski poziv koji ne očekujete. Vesti koje ćete čuti biće čudne, a vama ne preostaje ništa drugo nego da ih saslušate i što pre zaboravite.

BLIZANCI

U misli vam se uvukao neki nemir, nikako da odgonetnete šta je to što vas muči. Tenzija vam onemogućava da sagledate situaciju u realnosti, pa je najbolje da odagnate teške misli i dan provedete s prijateljima, zabavljeni druženjem i ćaskanjem.

RAK

Okolnosti vas navode na to da donesete odluku koja nije u skladu s vašom prirodom. Spremni ste na žrtvu, ali u dnu duše osećate da je sve to ponižavajuće po vas. Ne uzimajte sve k srcu, ako je zarad višeg interesa, nije strašno ponekad se pokoriti.

LAV

Osećate se prazno. Možda ste, ovih dana, završili važne zadatke pa ste mislili da će ovaj dan biti izrazito radostan. Zadovoljstvo izostaje zbog naglog pada adrenalina. Da biste se povratili, pod hitno smislite nove ciljeve.

DEVICA

Neke porodične obaveze niste ispunili na vreme pa je došao trenutak kada više nema odlaganja. Umesto da se ljutite na sebe što ste to sebi dopustili, prionite na posao odmah, a analizu situacije ostavite za neki drugi, povoljniji dan.

VAGA

Primorani ste da čuvate tuđe tajne, a to vam teško pada. Svesni ste da je rešenje nečijeg problema jednostavno, ali niste u poziciji da se umešate. Ostanite strpljivi, jer, čak i kada biste progovorili, niko vas ne bi shvatio ozbiljno.

ŠKORPIJA

Osećate se neprijatno jer u vašem okruženju dominira čudna atmosfera koja, ako ne odreagujete, preti da postane štetna po vas. Ako se na vreme ne angažujete i ne raščistite moguće nesporazume, stvari se mogu nepopravljivo zakomplikovati.

STRELAC

Imate priliku da izgladite stare nesporazume i osvežite kontakt s ljudima koje ste ranije eliminisali. Vaša ubedljivost donosi dobre rezultate, ali ne preterujte u tome jer ćete na taj način preuzeti i onu odgovornost koja nije vaša.

JARAC

Muči vas promenljivo raspoloženje, koje ne možete da ispratite. Pored toga, moguća glavobolja utiče na opštu psihofizičku formu. Ne tražite razloge u nečemu konkretnom, pre bilo kakvih zaključaka dobro se odmorite i naspavajte.

VODOLIJA

Bliži se trenutak realizacije nekih projekata, kao i prilika za potpisivanje novog ugovora. Ipak, sačuvajte strpljenje i odložite završne poteze, jer, iako sve ide po planu, još se nisu ostvarili svi preduslovi da na sve stavite tačku. Izbegavajte prečice.

RIBE

Uključuju vas u sva dešavanja koja su oko vas. Osećaj da ste pozvani da reagujete na sve je rezultat vašeg pređašnjeg mešanja u tuđe probleme. Inače vam to ne smeta, ali sada ste umorni. Ne ljutite se, razmislite kolika je vaša odgovornost u svemu tome.

novosti.rs

About admin

Check Also

Nedeljni horoskop (5. 12 – 10. 12. 2017)

OVAN Ukoliko se bavite privatnim poslom, moguće su neke komplikacije i teškoće. Na polju ljubavi ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *